Werkt Een Crème Voor Grotere Borsten Echt?

Het is niet verwonderlijk dat de meeste vrouwen achterdochtig zijn over borstvergroting crèmes. Het klinkt te mooi om waar te zijn dat je je boezem kunt vergroten door alleen een crème te gebruiken. In dit artikel ga ik je vertellen of een crème voor grotere borsten echt werkt en hoe deze daadwerkelijk kan helpen de borstomvang te vergroten.

Werken Borstvergroting Crèmes?

Crème Voor Grotere BorstenHet antwoord op die vraag is niet zo eenvoudig. Het hangt ervan af. Er zijn crèmes die gewoon niet werken, terwijl andere wonderen kunnen doen. Het hangt allemaal af van de ingrediënten in de borst crème.

Alle goede borstvergroting crèmes hebben één ding gemeen: ze hebben de beste ingrediënten in de juiste hoeveelheid om de groeicellen van vrouwelijke borsten te stimuleren.

Laten we kijken naar de anatomie van vrouwelijke borsten.

Anatomie Van De Vrouwelijke Borst

De belangrijkste spieren om de basis van de borst te vormen zijn borstspieren. Meer specifiek, de belangrijkste borstspieren om vrouwelijke borsten te vormen zijn de Pectoralis minor (kleine borstspier) en de Pectoralis major (grote borstspier). Er is ook een verzameling vetweefsel, klier en bindweefsel boven de borstspier die de hele borst vormt.

De onderdelen van een vrouwenborst:Anatomie Van De Vrouwelijke Borst

Ligamenten –  De ligamenten zijn die die de borst ondersteunen. Ze zorgen ervoor dat de borsten steviger lijken. Echter, met de tijd en het ouder worden, worden deze ligamenten zwakker wat leidt tot slappere borsten.

Zowel vet als bindweefsel: dit soort weefsels zijn nodig om de grootte en vorm van de borsten te vormen.

Tepelhof (Areola) –  Het is de regio rond de tepel. Het heeft onder andere zweetklieren (klieren van Montgomery) die helpen bij het geven van borstvoeding.

Tepel –  We weten allemaal wat een tepel er is, dus ik heb er geen moeite mee erover te praten. Het enige wat je hoeft te weten is dat de tepel de opening is waardoor melk naar buiten komt.

Melkgang – deze kanalen zijn verantwoordelijk voor het transporteren van melk naar de tepel uit de lobben.

Melkklieren – zijn de klieren die melk produceren in vrouwelijke borsten.

Nu, van al deze onderdelen is het melk producerende gedeelte bijna hetzelfde voor elke vrouw. Wat de vorm en de grootte van de borsten bepaalt, zijn vetweefsel en bindweefsel. Simpel gezegd, vrouwen met grotere borsten hebben meer vetweefsel dan vrouwen met kleinere borsten. Een andere manier om het te zeggen is dat als je aankomt, je zeker grotere borsten krijgt.

Maar zwaarder worden om de borstomvang te vergroten is geen praktisch idee. We willen onszelf niet voorstellen aan een nieuw probleem om van de oude af te komen. Overgewicht maakt niet alleen dat je er slecht uitziet, het is ook niet goed voor je gezondheid en geest.

Verschillende stadia van borstgroei:

Een primaire vorm van het melkkanaalsysteem is aanwezig bij vrouwen vanaf jonge leeftijd. Wanneer een vrouw de puberteit bereikt, beginnen de eierstokken oestrogeen in het lichaam af te geven. Oestrogeen is voornamelijk verantwoordelijk voor de borstgroei bij de vrouw. Het signaleert de opeenhoping van bindweefsel en vetweefsel rond de borst.

Vanaf de eerste menstruatie beginnen de melkkanalen te groeien en rijpen ze. Na verloop van tijd ontstaan ​​secretoire klieren aan de achterkant van de melkkanalen.

Wanneer een vrouw zwanger is, maakt ze vele hormonale veranderingen door die haar borsten groter kunnen maken. Deze verandering is echter tijdelijk en de borsten keren terug naar de oorspronkelijke grootte nadat ze stopt met borstvoeding geven.

In het laatste stadium, wanneer de menopauze eindigt, beginnen het vet en bindweefsel rond de borsten droger te worden. Met de tijd veroorzaakt dit slappere borsten.

Als we naar de kern van deze fasen kijken, is het belangrijkste dat je borstomvang bepaalt het vetweefsel en bindweefsel. Er zijn veel factoren die het effect van vet en bindweefsel op de borsten kunnen beïnvloeden.

Laten we het hier hebben over enkele factoren.

Factoren die invloed hebben op vetweefsel en bindweefsel bij borstgroei:

Gewicht – omdat de vetweefsels een belangrijke invloed hebben op je borstgroei, zullen je borsten groter worden bij een gewichtstoename. En het tegenovergestelde, je borsten worden kleiner als je afvalt. Hoe de verandering zal plaatsvinden hangt van veel dingen af, zoals een deel van het vetweefsel naar de bindweefsels. Over het algemeen geldt dat hoe groter de hoeveelheid vetweefsel, hoe groter de variatie in borstomvang.

Genetisch – is een ander belangrijk aspect dat de vorm en grootte van uw borsten bepaalt. Dat is waarom we vaak zien dat de dochter moeders borsten krijgt.

Leeftijd – herinner je je ligamenten nog? Ik heb hierover in de vorige paragraaf gesproken. Ligamenten zijn een onderdeel van borsten die de borsten ondersteunen. Op jongere leeftijd zijn ligamenten sterker, zodat de borsten stevig blijven. Na verloop van tijd worden de ligamenten echter zwakker, wat resulteert in uitgezakte borsten. Dat is de reden waarom oudere vrouwen over het algemeen neigen naar slappe borsten.

Oefeningen – hebben geen directe invloed op de grootte en de vorm van borsten aangezien borsten geen spieren bevatten. Er zijn echter bepaalde oefeningen die de borstspieren beïnvloeden, wat resulteert in stevigere en groter lijkende borsten.

Borstvoeding – het is normaal dat borsten groter worden tijdens en na de zwangerschap. Deze plotselinge toename in grootte is echter niet permanent. De borsten worden weer kleiner, nadat de borstvoeding is gestopt.

Hoe Werkt Een Borstvergroting Crème?

Veel vrouwen vragen zich af hoe een crème voor grotere borsten werkt door het alleen op de borsten te smeren. Het eerste dat je moet weten is dat niet alle borst crèmes effectief zijn. In feite werken de meeste crèmes op de markt niet. De effectiviteit en legitimiteit van een borstvergroting crème is afhankelijk van de ingrediënten.

De meeste goede borstvergroting crèmes zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die de productie van de oestrogeen hormoon stimuleren. Oestrogeen hormoon is verantwoordelijk voor de borstgroei bij de vrouw. Dus door de hoeveelheid oestrogeen te verhogen, helpt de crème je borsten groter te maken.

De meest effectieve producten bevatten kruidenplanten zoals dong qui, saw palmetto enz. Deze natuurlijke ingrediënten hebben geen negatieve bijwerkingen en gevaren voor je lichaam.

Wanneer je op zoek bent naar een borstvergroting crème, zorg er dan voor dat deze ingrediënten bevat die zijn ontworpen om de productiesnelheid van oestrogeen te verhogen. De ingrediënten kunnen ook fyto-oestrogeen bevatten dat de werking van oestrogeen in het vrouwelijk lichaam nabootst. Als de crème geen dergelijke ingrediënten bevat, dan is het zonde van je geld en tijd.

Hoe Gebruik Ik Een Crème Voor Grotere Borsten?

aanbrengen borstvergroting cremeHet aanbrengen van een borstvergroting crème is zeer eenvoudig. De meeste producten worden geleverd in potjes of flesjes en bevatten gedetailleerde instructies over hoe je de crème moet gebruiken.

In het algemeen hoef je alleen maar wat crème in je hand te nemen en dit royaal op je borsten smeren. Masseer zachtjes je borsten voor een paar minuten. De meeste fabrikanten raden aan om je borsten minimaal tweemaal per dag met hun crème in te smeren. Binnen enkele weken zul je al de eerste resultaten gaan zien.

Door je borst zachtjes te masseren met een goede borstvergroting crème, zal de bloedcirculatie door je borsten toenemen. Het zal helpen om de borstcellen te voorzien van de nodige voedingsstoffen die zullen resulteren in stevigere en grotere borsten. Bovendien stimuleert het de productie van oestrogeen waardoor je borsten groter zullen worden.

Waar Kan Ik Borstvergroting Crèmes Kopen?

Borstvergrotende crèmes zijn niet zeldzaam. Je kunt ze lokaal in elke drogisterij vinden. De meeste drogisterijen hebben veel van dit soort producten te koop. Ik raad echter af om op deze manier een borst crème te kopen.

De manier die ik aanbeveel, is om eerst te beslissen welke borstvergroting crème je wilt kopen. Zoals ik al eerder zei veel van deze producten werken niet en is het een verspilling van tijd en geld. Doe dus goed onderzoek en vind een crème die je goed lijkt. Een goede crème moet zijn geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten die in staat moeten zijn om de hoeveelheid oestrogeen in het vrouwelijk lichaam te verhogen.

Nadat je hebt besloten welke crème je wilt gaan bestellen, ga je naar de  officiële website van de fabrikant. Door rechtstreeks van de officiële site te bestellen, weet je zeker dat je de juiste crème krijgt, en geen namaak product. Je kunt ook gebruik maken van kortingen als het bedrijf dat aanbiedt. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt deze altijd discreet verzonden.

Kan Een Progesteron Crème Voor Grotere Borsten Zorgen?

Veel vrouwen denken dat progesteron crèmes een geweldige manier zijn om hun borsten te vergroten. Ja, het is waar, progesteron crèmes kunnen je helpen om grotere borsten te krijgen, maar het is echter alleen van toepassing voor degenen die een oestrogeen dominantie hebben.

Het is niet iets dat je borstomtrek op magische wijze zal vergroten. Bovendien mag je geen progesteron crème gebruiken zonder begeleid advies.

Het kan nuttig zijn voor vrouwen met een lange geschiedenis van progesteron-deficiëntie. Deze crème zal extra progesteron leveren om het tekort aan te vullen. Voor de meeste vrouwen is dit echter niet het geval.

Met andere woorden, ja, progesteron crème kun je grotere borsten geven, maar het is niet voor iedereen. Je mag dit type crème niet gebruiken tenzij je wordt geadviseerd door een specialist.

Zijn Borstvergroting Crèmes Veilig? Kan Het Borstkanker Veroorzaken?

Borstvergrotende crèmes zijn speciaal geformuleerd om vrouwen te helpen hun gewenste cupmaat te behalen zonder een operatie. Sommige crèmes werken langzaam anderen sneller. Het hangt allemaal af van de ingrediënten van de crème. Is het gebruik van een borstvergroting crème veilig? Nou, het hangt af van welke ingrediënten de crème gebruikt.

Er zijn veel borsten groei middelen op de markt die onnatuurlijke toevoegingen gebruiken. Deze toevoegingen kunnen je helpen om sneller grotere borsten te krijgen, maar tegen een hoge prijs. Deze op hormonen gebaseerde crèmes kunnen ernstige gezondheidsschade veroorzaken, zelfs borstkanker.

De FDA heeft tot op de dag van vandaag honderden hormoon gebaseerde borst crèmes afgekeurd. Maar er zijn nog steeds veel producten die onnatuurlijke toevoegingen gebruiken. Wat deze producten ook beloven, blijf op 100 meter afstand van hen. Niets is belangrijker dan onze gezondheid, toch?

DHEA (Dehydroepiandrosteron) is een veel voorkomend ingrediënt in veel borstvergrotende crèmes. Het fungeert als een voorloper van oestrogeen.

DHEA kan ernstige vormen van gezondheidsschade veroorzaken, zoals irritatie, zwelling en zelfs borstkanker.

Het is erg belangrijk om uit de buurt te blijven van producten die DHEA bevatten. Breng je gezondheid niet in gevaar voor grotere borsten.

Dus, nu vraag je je misschien af, zijn alle crèmes voor grotere borsten gevaarlijk? Nee, gelukkig niet allemaal. Op natuurlijke ingrediënten gebaseerde crèmes zijn 100% veilig. Ze bevatten geen schadelijke chemische verbindingen. Ja, ze werken wel wat langzamer dan de op hormoon gebaseerde crèmes, maar ze vormen geen enkele bedreiging voor je gezondheid.

Welke Borstvergrotende Crème Werkt Het Beste En Snel?

Voor mij is dat ProBreast Plus.  Dit is een product wat bestaat uit een borstvergroting crème en een bijbehorend voedingssupplement voor snellere en betere resultaten.

Een ander product dat je kunt proberen is Naturaful. Dit is alleen een crème geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten om je borsten te vergroten en steviger te maken.

Beide producten hebben geen bijwerkingen en er zijn ook geen gezondheidsrisico’s.

Tags: , ,
Previous Post
Vollere Borsten
Borstvergroting

9 Tips Voor Grotere En Vollere Borsten

Next Post
borstmassage
Borstvergroting

Borstmassage Voor Grotere Borsten

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste surfervaring te bieden. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring te bieden. Klik op "Accepteren" als u akkoord gaat met deze instellingen.

Sluiten