Femin Plus

Femin Plus Beoordelingen en Ervaringen

Femin Plus is een libidopil voor vrouwen op basis van natuurlijke ingrediënten die niet alleen bedoeld is om het seksuele verlangen te verhogen, maar ook om te zorgen voor sterkere sensaties tijdens de seks.

In dit review hebben we de actieve ingrediënten van het preparaat onder de loep genomen en gekeken of de Femin Plus formule echt een positief effect heeft op de vaginale bloedtoevoer en lubricatie, maar ook op het stimuleren van het libido of het vergroten van het genot tijdens de seks.

Voorop staat echter de veiligheid van het product en of de werkzame stoffen in het middel bijwerkingen op de gezondheid kunnen veroorzaken.

We hebben ook gecontroleerd hoe snel de eerste effecten van het gebruik merkbaar zijn, of er al reviews en ervaringen van femin plus beschikbaar zijn op internet (forum of reacties) en we hebben de meest gestelde vragen beantwoord.

Hoe werkt Femin Plus?

Femin Plus is een natuurlijk voedingssupplement voor vrouwen dat het verlangen naar seks vergroot en je in staat stelt er meer van te genieten.

Dankzij de meervoudige samenstelling heeft Femin Plus een veelomvattende werking. Vooral dankzij ingrediënten als l-arginine, fenegriek en ginseng vermindert het vaginale droogheid en verbetert het de bloedtoevoer naar de genitaliën. Dit verhoogt de gevoeligheid en intensiveert de sensaties tijdens het vrijen.

Het product bevat ook ingrediënten die de productie van hormonen stimuleren die verantwoordelijk zijn voor het seksueel verlangen. Femin plus kan daarom bijzonder nuttig zijn voor vrouwen met een verlaagd libido en die een gebrek aan sekslust hebben.

Femin Plus Capsules

Naast het effect op het vrouwelijk libido, vermindert de samenstelling van het product het gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid, voegt het energie toe en ondersteunt het, dankzij ginseng en ginkgo biloba, de mentale vermogens en cognitieve functies (geheugen en concentratie).

Het gebruik van femin plus is heel eenvoudig, maar je moet niet vergeten dat het een voedingssupplement is dat regelmatig gebruikt moet worden. De dagelijkse dosering bedraagt 2 capsules, die met ruim water moeten worden ingenomen.

Hoewel er maar liefst 12 actieve ingrediënten in het product zitten, zou de prijs van femin plus iets lager kunnen zijn. Je moet 45 euro betalen voor een kuur van een maand. Je kunt femin plus tabletten echter ook per set bestellen (tot -50%) of een willekeurig aantal verpakkingen kopen met 20% korting.

Femin Plus: Ervaringen van vrouwelijke gebruikers

Op dit moment kun je hier femin plus beoordelingen vinden. Volgens de daar gepubliceerde meningen van vrouwen heeft het gebruik van feminin plus gezorgd voor een toename van het libido en heeft men meer plezier kunnen beleven aan seks.

Helaas is het, gezien de categorie van het product (vrouwelijk libido), moeilijk om meningen te vinden op andere plaatsen dan de website van de fabrikant. Recensies op forums zijn vooral welkom omdat die als het meest betrouwbaar worden gezien.

We moeten echter wel bedenken dat we niet weten in hoeverre een bepaald persoon de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot de dosering heeft opgevolgd en of hij of zij het product met regelmaat heeft ingenomen. Behalve meningen is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de samenstelling van het product waarin we geïnteresseerd zijn, omdat dit de effectiviteit van het product bepaalt.

Voorbeeld review van de website van de fabrikant:

Dankzij Femin Plus heb ik eindelijk mijn vrouwelijkheid ontdekt. Ik kan weer zonder problemen de liefde bedrijven en het beste uit seks halen. Ik raad het elke vrouw aan!

Samenstelling van Femin Plus

Ingrediënten

Femin plus bevat l-arginine, extracten van fenegriekzaad, ginseng, damiana bladeren, cacaozaden, gladde zoethoutwortel, maca wortel, ginkgo biloba bladeren, zwarte peper, evenals vitaminen en mineralen.

Zoals je ziet bevatten femin plus tabletten vooral werkzame stoffen voor vrouwen met een verminderd libido. Ze stimuleren namelijk de hormoonhuishouding voor de productie van oestrogeen en testosteron, waardoor de seksuele opwinding en de zin in seks toenemen.

De ingrediënten bevatten ook arginine en fenegriek, waarvan de werking de doorbloeding verbetert en vaginale droogheid vermindert, waardoor intieme delen gevoeliger worden bij aanraking. Ginseng daarentegen geeft meer energie en heeft een positief effect op je humeur.

Een gedetailleerde beschrijving van de ingrediënten vind je hieronder.

L-arginine

Een van de meest interessante ingrediënten in pillen voor vrouwelijk libido is l-arginine. Dat komt omdat dit aminozuur vaatverwijdende eigenschappen heeft en de bloedsomloop stimuleert.

L-arginine bevordert de synthese van stikstofmonoxide (NO) in het lichaam en verhoogt zo de bloedstroom en de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen. Dit heeft een gunstig effect op zowel de verbeterde bloedtoevoer als de vaginale smering. Dit verhoogt de gevoeligheid van de genitaliën, waardoor de sensaties tijdens het vrijen verbeteren.

Fenegriek zaadextract – Fenusterolen®

De bestanddelen in fenegriek kunnen het endocriene systeem ondersteunen en de productie van oestradiol en testosteron stimuleren. Fenegriek werkt daarom als een afrodisiacum om het seksuele verlangen en de zin in seks te vergroten. Sommige onderzoeken suggereren dat het ook een gunstig effect kan hebben op de vaginale smering en bloedtoevoer en zo de sensaties tijdens seks kan intensiveren.

Vanwege het fyto-oestrogeengehalte van de plant wordt fenegriek niet alleen gebruikt in supplementen om het vrouwelijk libido te verbeteren, maar ook door vrouwen in de overgang.

Wortelextract van ginseng

Het voedingssupplement femin plus bevat ook ginseng, dat het behoud van een hoge vitaliteit ondersteunt, het gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid vermindert, de energie verhoogt en een positief effect heeft op het welzijn. Dankzij het ginsenoside gehalte verbetert het de bloedsomloop, wat vaginale droogheid vermindert en de gevoeligheid van de intieme delen verhoogt.

Extract van damiana bladeren

Damiana bladeren hebben een heilzame werking op het welzijn van de vrouw en worden erkend als een natuurlijk afrodisiacum. Door de productie van stikstofmonoxide te verhogen en de bloedtoevoer naar de intieme zone te verbeteren, zorgt damiana bladextract voor voldoende vaginale smering en verbeterde sensaties tijdens de seks.

Daarnaast vermindert het stress wat een vermindering van het libido kan veroorzaken. Het verhoogt ook de afscheiding van gal en verbetert zo de spijsvertering en de opname van waardevolle voedingsstoffen.

Cacaobonen extract

Dankzij de bestanddelen die het bevat (bijvoorbeeld tryptofaan en fenylethylamine), heeft cacao niet alleen een positief effect op de stemming, maar versterkt het ook het seksueel verlangen en ondersteunt cacao het vrouwelijke libido. Cacao verhoogt ook het niveau van serotonine (gelukshormoon) en vermindert zo stress, wat een laag libido kan veroorzaken.

Zoethoutwortelextract

Zoethoutwortelextract heeft veel waardevolle eigenschappen die de gezondheid bevorderen. Het werkt ontstekingsremmend, immuunstimulerend, antibacterieel en helpt zelfs huidontstekingen te verlichten. Het bevat ook fyto-oestrogenen, die het endocriene systeem beïnvloeden en een gunstig effect hebben op het vrouwelijke libido.

Macawortel extract

Macawortel versterkt het vrouwelijk lichaam, geeft energie en vitaliteit en verbetert ook de vruchtbaarheid. Belangrijk is dat maca wortel gebruikt kan worden voor problemen met een verminderd libido bij zowel mannen als vrouwen. Bij mannen helpt het ook bij het krijgen van een erectie.

Ginkgo biloba bladextract

Verbetert de doorbloeding van de genitaliën, waardoor de gevoeligheid van de intieme delen toeneemt en dus de sensaties intenser worden en de bevrediging tijdens het vrijen toeneemt.

Ginkgo biloba ondersteunt het zenuwstelsel en cognitieve functies zoals geheugen en concentratie, en verbetert de gemoedstoestand. Het versterkt ook de weerstand van het lichaam tegen stressfactoren door de negatieve effecten van stress te verlichten.

Zwarte peper extract – BioPerine®

De piperine in zwarte peper stimuleert de bloedsomloop en verbetert de bloedtoevoer naar de genitaliën. Dit vermindert vaginale droogheid en verhoogt de gevoeligheid van de genitaliën, waardoor het gevoel tijdens de seks toeneemt. Piperine ondersteunt ook de opname van de andere voedingsstoffen en versterkt de werking van de andere werkzame stoffen die in femin plus zitten.

Vitaminen en mineralen

Vitamine e, vitamine b6 en zink zijn ook te vinden in femin plus vrouwelijke libidotabletten. Deze ingrediënten hebben een antioxiderende werking die vrije radicalen bestrijdt. Zo beschermen ze de cellen tegen oxidatieve stress en vertragen ze het verouderingsproces.

Vitamine b6 heeft een gunstige invloed op het zenuwstelsel. Zink daarentegen ondersteunt de genitale functie en vermindert samen met vitamine b6 vermoeidheid.

Hoe gebruik je Femin Plus? (dosering, bijsluiter)

De aanbevolen dosering van feminin plus is 2 capsules per dag, bij voorkeur 30 minuten voor de maaltijd. De capsules moeten met voldoende water worden ingenomen (200-300 ml is voldoende).

Hoewel de tabletten hun effect op de bestrijding van de oorzaken van een laag libido bij vrouwen alleen te danken hebben aan hun natuurlijke ingrediënten, moet de door de fabrikant aanbevolen dosering niet worden overschreden. Helaas kunnen zelfs natuurlijke ingrediënten bij overmatige inname bijwerkingen veroorzaken, zoals buikpijn, indigestie of overmatige opgewondenheid (ginseng).

Waar kan ik Femin Plus kopen?

Hoewel het preparaat ook verkrijgbaar is bij Bol.com, kun je de meeste voordelen behalen door Femin Plus te bestellen via de officiële website van de fabrikant www.feminplus. nl. Dit komt omdat de fabrikant aantrekkelijke aanbiedingen heeft op zijn website, die een prijsverlaging tot -50% of een korting van 20% voor een willekeurig aantal verpakkingen van het product mogelijk maken.

Het bestellen van de tabletten op de website van de fabrikant is ook een garantie dat je een origineel product in handen krijgt. Hoewel vervalsingen niet vaak voorkomen, is het toch verstandig om supplementen via betrouwbare bronnen te kopen.

Helaas zijn de tabletten niet verkrijgbaar in apotheken of plaatselijke drogisterijen zoals Kruidvat of Etos.

Wat Kost Femin Plus: Prijs en Kortingen tot wel 50%

De prijs van feminin plus is 45 euro per verpakking. Het product kan ook besteld worden in speciale sets bestaande uit 3 verpakkingen voor 90 euro of 6 verpakkingen voor 135 euro.

Hoewel de eerste effecten van het gebruik, zoals meer zin in seks (libido) of verbeterde vaginale bloedtoevoer en smering al na 7 dagen merkbaar zijn, kan het volledige effect een langere kuur vereisen. Door een groter aantal eenheden tegelijk te bestellen, kunnen we de kosten per verpakking tot €22,50 verlagen.

Welke pakketten biedt de fabrikant?

BASISPAKKET: dit pakket bevat slechts één verpakking femin plus voor 45 euro. Het aantal capsules is voldoende om de werking van het product uitbetaald proberen en de eerste positieve effecten ervan te ervaren.

STANDAARD PAKKET: dit pakket bevat 3 verpakkingen genoeg voor 90 dagen lang dagelijks gebruik. De prijs van het pakket is 90 euro, dat wil zeggen dat we 30 euro betalen per verpakking.

AANBEVOLEN PAKKET: het grootste pakket bevat maar liefst 6 verpakkingen genoeg om het product 6 maanden lang te gebruiken. Dit pakket is meer bedoeld voor vrouwen die de gelegenheid hebben gehad om de pillen uit te proberen en vastbesloten zijn om het product een langere tijd te blijven gebruiken. De prijs van de aanbevolen set is 135 euro, wat de kosten per eenheid brengt op 22,50 euro.

Femin Plus tabletten : Bijwerkingen en contra-indicaties

Bijwerkingen Femin Plus

Femin plus is een voedingssupplement dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat, zoals plantenextracten of vitaminen en mineralen. De fabrikant garandeert dat het gebruik van het middel volledig veilig is en geen bijwerkingen veroorzaakt.

Het is wel belangrijk om te weten dat femin plus libido pillen plantenextracten bevatten die allergische reacties kunnen veroorzaken. Het wordt daarom afgeraden het product te gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten die het bevat.

Sommige van de natuurlijke stoffen kunnen ook een effect hebben op de hormoonhuishouding en daarom mogen de tabletten niet worden gebruikt door vrouwen jonger dan 18 jaar. Het product is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven.

Voorzichtigheid is ook geboden bij medische aandoeningen zoals onder andere diabetes en bloedstollingsstoornissen. Vanwege het gehalte aan ginkgo biloba mag het product niet tegelijk met bloedplaatjesaggregatieremmende of bloedverdunnende medicijnen worden ingenomen. Bij twijfel kun je het beste je arts raadplegen als je de tabletten wilt gaan gebruiken. Zo weet je zeker dat het gebruik geen bijwerkingen heeft. De tabletten bevatten ingrediënten die niet alleen gunstig zijn voor het vrouwelijk libido, maar ook voor vrouwen in de menopauze.

Veelgestelde Vragen

Wat is Femin Plus?

Femin plus tabletten bevatten plantenextracten en vitaminen en mineralen die een gunstig effect hebben op het vrouwelijk libido. Het gebruik van het product zou de seksuele lust verhogen, orgasmes versterken en ook de gevoeligheid van de genitaliën verbeteren.

Hoe snel merk ik de eerste effecten van Femin Plus?

Een toename van het libido en een grotere seksuele opwinding kunnen al 7 dagen na het begin van het gebruik van Femin Plus merkbaar zijn.

Hoeveel capsules zitten er in een verpakking van Femin Plus?

Er zitten 60 capsules in één verpakking, wat betekent dat één verpakking Femin Plus voldoende is voor een maand lang gebruik.

Is het Femin Plus voedingssupplement verkrijgbaar bij de apotheek?

Nee, Femin Plus libidopillen zijn niet verkrijgbaar bij de apotheek of lokale drogisterijen. Het product kan alleen besteld worden via de officiële website van de fabrikant of via bol.com.

Is er een alternatief beschikbaar voor dit product?

Dames die hun seksleven willen verbeteren, hun zin in seks willen vergroten en er meer plezier aan willen beleven, kunnen ook baat hebben bij preparaten zoals Nymfolust– of Femalegel. Beide producten bevatten natuurlijke ingrediënten, hebben een vergelijkbare samenstelling en zijn verkrijgbaar in de vorm van een handige tablet of een gel.

Conclusie: Is het de moeite waard om Femin Plus te kopen?

Femin Plus is een voedingssupplement met meerdere bestanddelen voor vrouwen met een laag libido op basis van natuurlijke ingrediënten. Voedingstekorten, chronische stress en slaapproblemen hebben een zeer negatieve invloed op het libido van vrouwen.

Het voordeel van het product is de natuurlijke samenstelling (het bevat biologische ingrediënten) met een breed scala aan effecten op het vrouwelijk lichaam en seksuele prestaties. Femin plus bevat plantenextracten waardoor het de zin in seks vergroot, de opwinding versnelt en de sensaties tijdens de geslachtsgemeenschap verbetert. Een ander voordeel is het gemak van de behandeling en de mogelijkheid om de tabletten in sets te bestellen tegen een lagere prijs.

Nadelen zijn onder andere het feit dat het niet verkrijgbaar is in drogisterijen of plaatselijke winkels en de relatief hoge prijs.

Tags: , , , ,
Previous Post
Boezembooster
Producten

Boezembooster – Een Effectieve Gel voor Borstvergroting?

Next Post
Bravona Forte
Producten

Bravona Forte – Beoordelingen, Werking, Samenstelling

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste surfervaring te bieden. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring te bieden. Klik op "Accepteren" als u akkoord gaat met deze instellingen.

Sluiten