Breast Actives

Breast Actives is een van de meest erkende merken van natuurlijke borstvergrotingsproducten – ooit.

En daar is een goede reden voor: Ze staan erom bekend dat ze mensen vollere en grotere borsten geven!

Mede daarom heb ik deze Breast Actives review geschreven. Ik wil mijn ervaring uit eerste hand delen met het gebruik van hun populaire product. Maar meer dan dat, ga ik uiteenzetten hoe natuurlijke borstvergroting werkt en waarom ik voor Breast Actives heb gekozen.

Ik zal uitleggen wat Breast Actives voor mij heeft gedaan, wat dit product voor jou kan doen, hoe snel je resultaat kunt verwachten en, het allerbelangrijkste, of het gebruik wel of geen negatieve bijwerkingen heeft.

Maar voordat ik hier dieper op inga, wil ik eerst dit zeggen: Ik juich het toe dat je onderzoek doet naar natuurlijke alternatieven voor borstvergroting. Te veel vrouwen doen dat niet en kiezen voor gevaarlijke borstimplantaten zonder ooit natuurlijke en volledig veilige producten (zoals Breast Actives) een eerlijke kans te geven. Als ze eens wisten hoe gemakkelijk de helft (zo niet alle) van hun borstproblemen kunnen worden opgelost door natuurlijke borstvergrotingsproducten te gebruiken.

Het goede nieuws is: Jij doet wel je onderzoek. En ik hoop van harte dat ik je kan helpen beslissen of Breast Actives iets voor jou is.

Wat is het volledig natuurlijke borstvergrotingssysteem van Breast Actives?

Breast Actives is een systeem dat uit drie stappen bestaat: de voedingssupplementen, de crème en het oefeningsboekje.

De eerste twee producten zijn speciaal ontwikkeld om de borstomvang en -vorm te vergroten. Beide zijn gemaakt van veilige, volledig natuurlijke ingrediënten die uitgebalanceerd zijn om de beste resultaten te geven.

Tot slot laat het niet geadverteerde oefenboekje bij de combinatie van crème en capsule eenvoudige oefeningen zien die ontworpen zijn om de resultaten van de ingrediënten van de pil en crème te versterken. Dit maakt Breast Actives een van de meest complete natuurlijke borstvergrotingssystemen op de markt.

Hoe werkt Breast Actives?

Ik wil dit deel graag beginnen met een kleine anatomische les:

De borsten van een vrouw ontwikkelen zich gedurende haar hele leven. Vanaf de geboorte tot aan de menopauze zijn er verschillende stadia die de borsten doormaken. Je kunt niet echt zeggen wanneer elke fase begint omdat de timing voor elke vrouw anders is, afhankelijk van haar persoonlijke lichamelijke ontwikkeling.

Tijdens de geboorte begint een vrouwelijke foetus tepels en melkkanalen te ontwikkelen. In de puberteit begint het borstweefsel vet aan te maken, veroorzaakt door de productie van oestrogeen. Tijdens de menopauze (een fase waar velen van ons niet naar uitkijken) kan ons lichaam niet meer zoveel oestrogeen produceren als voorheen, waardoor het volume van het borstweefsel afneemt, wat uiteindelijk leidt tot verslapte borsten.

Breast Actives Capsules en Crème bevatten natuurlijke fyto-oestrogenen. Fyto-oestrogenen zijn stoffen die voorkomen in planten en plantaardig voedsel. Hun chemische structuur lijkt erg op dat van oestrogeen wat in het lichaam wordt gemaakt, dus het nemen van fyto-oestrogeen supplementen zal hetzelfde effect hebben.

Het kan zijn dat we al fyto-oestrogenen binnenkrijgen via onze voeding, omdat ze voorkomen in gewone groenten en fruit zoals appels en wortels. Maar de hoeveelheden die we binnenkrijgen zijn niet evenwichtig – door onze verschillende voedingspatronen – of niet voldoende om het uiterlijk van onze borsten te kunnen verbeteren.

Omdat fyto-oestrogenen oestrogeen nabootsen (ze hebben hetzelfde effect als oestrogeen), kunnen ze borstgroei uitlokken, net als wanneer een jong meisje de puberteit ingaat.

Voor Wie is Breast Actives?

Kort gezegd zijn deze borstvergrotingspillen en -crèmes voor mij, jou en iedereen die slappe borsten wil verstevigen of de cupmaat van hun bh wil vergroten. Maar ze kunnen met nog veel meer helpen!

Naast het vergroten en vormgeven van je borsten, kan Breast Actives ook de symptomen van PMS en de overgang helpen verlichten.

In Azië en andere delen van de wereld worden natuurlijke middelen die rijk zijn aan fyto-oestrogenen al eeuwenlang gebruikt om vrouwelijke hormonale klachten te verlichten.

Welke ingrediënten zitten er in Breast Actives?

Ik ga de ingrediënten in Breast Actives één voor één uitsplitsen, zodat je precies weet wat er in de crème en pillen zit en wat elk ingrediënt doet.

Ingrediënten Breast Actives Pillen

Een gemeenschappelijk kenmerk in de ingrediëntenlijsten van de crèmes en pillen is dat ze allemaal vol zitten met natuurlijke extracten die een goede hoeveelheid fyto-oestrogenen kunnen leveren. Fyto-oestrogenen zijn – zoals eerder genoemd – een essentieel ingrediënt dat ervoor zorgt dat Breast Actives goed werkt.

In het geval van Breast Actives bijvoorbeeld, bevatten zowel de dagelijkse supplementen als de crème fenegriek en venkel. Maar er zitten nog meer ingrediënten in het dagelijkse supplement die kunnen helpen om de borstomvang van binnenuit te verbeteren en zelfs om het lichaam te helpen bij het verbeteren van andere functies.

Hieronder staan de actieve ingrediënten in de pillen:

  • Fenegriek Zaad

Fenegriek is een kruid dat groeit in West-Azië en sommige delen van het Middellandse Zeegebied. Het wordt veel gebruikt in de alternatieve geneeskunde om verschillende huidproblemen en andere gezondheidsproblemen te behandelen.

Veel moeders die borstvoeding geven nemen fenegriek supplementen om de productie van de moedermelk te bevorderen. Als natuurlijk ingrediënt voor borstvergroting stimuleert het hormonen die de borsten vergroten, zoals oestrogeen en progesteron. Beide zijn uiteindelijk nodig om op een natuurlijke manier grotere borsten te krijgen.

  • Venkel Zaad

Venkel is lid van de wortel familie en kan dezelfde voordelen bieden als fenegriek.

Het wordt ook vaak gebruikt door moeders die borstvoeding geven om de productie van moedermelk te ondersteunen. Vanwege het aantal fyto-oestrogenen in deze plant, kan ook deze de groei van het borstweefsel stimuleren.

Maar meer dan dat, het doet wonderen voor de algehele gezondheid van de borsten van een vrouw.

  • Dong Quai (Wortel)

De Dong Quai plant groeit in China en staat bekend als “vrouwelijke ginseng” vanwege de vele voordelen voor het vrouwelijk lichaam. Dong Quai wordt in de Chinese geneeskunde gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk, onvruchtbaarheid, zweren en zelfs bloedarmoede.

Het wordt ook gebruikt om PMS en overgangsverschijnselen zoals opvliegers en menstruatiekrampen te verlichten.

  • Gezegende Distel (Wortel)

Dit is een ander populair ingrediënt dat wordt gebruikt in supplementen voor natuurlijke borstvergroting.

In de Middeleeuwen werd deze plant zelfs gebruikt om de builenpest te behandelen. Sommige monniken gebruikten het als tonicum om hun spijsvertering te verbeteren.

Net als alle andere ingrediënten in de supplementen van Breast Actives bevat Gezegende Distel veel fyto-oestrogenen, die de groei van het borstweefsel kunnen stimuleren. Het helpt niet alleen de borstomvang te verbeteren, maar het kan de borsten ook steviger maken.

  • Paardenbloem (Wortel)

Een ander populair natuurlijk middel wat kan helpen bij het vergroten van je borsten is de paardenbloemwortel.

De meesten van ons denken bij paardenbloemen aan vervelend onkruid in de tuin, maar botanici beschouwen ze eigenlijk als een kruid. De wortel van een bepaald soort paardenbloem kan ook helpen de borstgroei te stimuleren vanwege de fyto-oestrogenen.

Naast dit voordeel kan het je lichaam ook voorzien van antioxidanten en zelfs helpen bij het reguleren van de bloeddruk en bloedsuikerspiegel bij regelmatig gebruik (in thee- of pilvorm).

  • Kelp (Hele plant)

Kelp is een algensoort die groeit in voedselrijk zout water.

Het is een goede bron van vitamine A, B1 en B2, C, D en E. Het is ook een van de rijkste bronnen van jodium, dus het kan je stofwisseling reguleren en je helpen afvallen. Het kan ook helpen bij de gezondheid van je borsten!

Volgens een onderzoek verandert zeewier de oestrogeen- en fyto-oestrogeenstofwisseling positief, een eigenschap die de overige ingrediënten in de pillen aanvult.

  • Waterkers (Blad)

De bladeren van een waterkers plant hebben veel gezondheidsvoordelen.

Ze zijn een geweldige bron van vitamine K en antioxidanten, welke goed zijn voor het lichaam en het hart. Experts geloven dat het zelfs bepaalde soorten kanker kan voorkomen.

Net als kelp brengt het ook je oestrogeenspiegel in balans, wat borstkanker kan helpen voorkomen.

  • L-Tyrosine

L-Tyrosine is een aminozuur – een bouwsteen van eiwitten. Het wordt vaak gebruikt om het geheugen en de mentale alertheid te verbeteren. Het kan zelfs geestelijke achteruitgang door dagelijkse stress helpen voorkomen.

  • Vitamine E

Last but not least bevatten Breast Actives capsules vitamine E, waarvan we allemaal weten dat het uitstekend is voor de huid.

Maar vitamine E is ook essentieel voor het goed functioneren van andere organen in het lichaam. Omdat het ook een antioxidant is, vertraagt het het proces van celbeschadiging, wat belangrijk is bij het stimuleren van de groei van borstweefsel!

Zoals je kunt zien, heeft elk van deze ingrediënten op zichzelf een behoorlijk potentieel om niet alleen te helpen bij het stimuleren van borstgroei, maar ook bij het verbeteren van je algehele gezondheid. Wanneer je ze dan combineert (zoals in de Breast Actives pillen), heb je een behoorlijk betrouwbare mix van ingrediënten die vrijwel zeker resultaat zullen geven.

Ingrediënten Breast Actives Crème

Hoewel er veel ingrediënten in deze crème zitten die geweldig zijn voor de huid (zoals Aloë Vera Extract, Saffloerolie en Borageolie, om er een paar te noemen), is er één ingrediënt dat mijn aandacht trok: Pueraria Mirifica.

Dit is een plant die groeit in Thailand en sommige delen van Zuidoost Azië.

De wortels ervan worden in Thailand al honderden jaren gebruikt voor verschillende verjongingsmethoden. Volgens een onderzoek heeft Pueraria Mirifica 17 verschillende soorten fyto-oestrogenen die effectief zijn bij de behandeling van symptomen die geassocieerd worden met een tekort aan oestrogeen bij vrouwen in de overgang.

Om de effecten van Pueraria Mirifica te ondersteunen, zijn er andere fyto-oestrogeenrijke ingrediënten aan de crème toegevoegd, zoals extracten van damiana, venkel, wilde yam en fenegriek.

Ook Interessant: ProBreast Plus 

Is Breast Actives Veilig?

Breast Actives systeemDit is een hele belangrijke vraag, want we willen allemaal weten of de producten die we gebruiken niet schadelijk zijn voor onze gezondheid of dat ze geen bijwerkingen hebben. Ik slik de pillen en smeer de crème nu ongeveer 4 maanden en ik ben van plan om hiermee door te gaan. Tot nu toe heb ik geen enkele bijwerking gehad.

Maar voordat ik de pillen nam, heb ik eerst alle Breast Actives reviews gelezen die ik kon vinden. In de reviews van sommige gebruikers werd gezegd dat ze de eerste twee dagen na het innemen van de pillen een beetje last van hun maag hadden, maar dat dit de derde dag weer weg was.

Dat wilde ik niet meemaken, dus zorgde ik er altijd voor dat ik eerst wat at voordat ik de pillen innam. Tot nu toe heb ik nog nooit maagklachten of andere negatieve bijwerkingen gehad van het innemen van de Breast Actives pillen, en dat is mooi.

Wat betreft de natuurlijke borstvergrotende crème van Breast Actives, zorgde ik er altijd voor dat ik het goed insmeerde totdat het volledig was opgenomen. Net als bij de pillen, heb ik geen bijwerkingen ondervonden van de crème.

Ik heb een vrij gevoelige huid, dus ik was een beetje bezorgd, maar ik had niet gelezen dat iemand anders er problemen mee heeft gehad, dus heb ik het gewoon geprobeerd.

Tot mijn opluchting zag ik geen roodheid en voelde ik geen irritatie (zoals bij een andere crème die ik eerder had geprobeerd). Het voelde alsof ik een vochtinbrengende crème aanbracht.

Het is aan te raden om eerst je arts te raadplegen voordat je supplementen of crèmes gaat gebruiken, vooral als je allergieën of bestaande gezondheidsproblemen hebt.

Ik zou de Breast Actives producten zeker niet aanraden aan vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Gewoon voor de zekerheid.

Hoe moet je het Breast Actives System gebruiken?

Volgens de bijsluiter moet je de pillen twee keer per dag innemen en dat heb ik ook gedaan. Om het makkelijker te onthouden, neem ik 1 pil na het ontbijt en 1 na het avondeten. Ik denk dat ik dankzij de periode tussen mijn pillen en het bij het eten innemen, maagklachten heb kunnen voorkomen, dus dat is de manier waarop ik zou aanraden om dit product te gebruiken.

De crème hoef je maar één keer per dag aan te brengen. Hij is helemaal niet vettig, en ik heb ervoor gezorgd dat ik hem aanbreng wanneer het mij het beste uitkomt. Ik bracht het aan na het douchen – meestal vlak voordat ik ’s avonds naar bed ging.

Ik heb online gezocht naar hulpmiddelen en de meesten stelden voor om de crème na een bad of douche aan te brengen voor een betere absorptie. Dit is precies wat ik deed met geweldige resultaten.

Verder volgde ik gewoon de oefeningen die in het Breast Actives boekje staan. Ik deed de oefeningen meestal ’s ochtends, maar je kunt ze doen wanneer je maar tijd hebt. Het kan zijn dat ik dagen had waarop ik de eenvoudige oefeningen niet deed (we hebben het allemaal druk en vergeten het), maar ik boekte toch resultaat.

Ik zou echter zeggen dat het een goed idee is om te proberen de oefeningen regelmatig te doen zoals aanbevolen, alleen maar om je algehele winst van het Breast Actives systeem te vergroten.

Heeft het gewerkt voor mij?

Na ongeveer 4 maanden de pillen te hebben geslikt en de crème te hebben aangebracht, ben ik blij met hoe mijn borsten eruit zien. Ze zijn groter, absoluut steviger en ook parmantiger!

Maar, ik moet hier iets benadrukken: Beheers je verwachtingen, want het systeem zal je niet van de ene op de andere dag van cup A naar cup C brengen. Dat zou onnatuurlijk zijn. Geef het tijd. Houd je aan de routine en je ZULT resultaten zien.

Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden met de resultaten die ik tot nu toe heb gezien door het gebruik van de Breast Actives, en ik zal ze zeker blijven gebruiken.

Conclusie

Ja. Ik zou Breast Actives zeker aanraden aan elke vrouw die haar borsten wil vergroten en versterken. Vooral als je slappe borsten hebt zoals ik, zal dit systeem je helpen om ze op te fleuren.

Vergeet niet de pillen te blijven innemen, de crème te blijven gebruiken en de eenvoudige oefeningen te blijven doen en ook jij zult snel opscheppen over de borstvergrotende producten van Breast Actives.

Ik moet ook nog even vermelden dat je, om in aanmerking te komen voor de 60 dagen niet goed geld terug garantie en geen problemen te hebben met de klantenservice, ALTIJD rechtstreeks op de officiële website van Breast Actives moet bestellen.

Breast Actives

$59.95
8.3

Effectiviteit

7.5/10

Ingrediënten

8.5/10

Waar voor je geld

8.5/10

Geld terug garantie

8.5/10
Tags: , , ,
Previous Post
bigger breast
Producten

Bigger Breast Review

Next Post

Borstvergroting Zonder Operatie

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste surfervaring te bieden. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring te bieden. Klik op "Accepteren" als u akkoord gaat met deze instellingen.

Sluiten