Bravona Forte

Bravona Forte – Beoordelingen, Werking, Samenstelling

Bravona Forte is een nieuw product op de markt van borstvergrotende middelen zonder chirurgische ingreep.

Volgens de fabrikant moet de combinatie van het aanbrengen van de crème en pillen op basis van plantaardige fyto-oestrogenen zorgen voor een toename van de borstomvang in slechts 2 weken. Bravona forte crème is ook verantwoordelijk voor het verstevigen van de borsten waardoor ze er voller en aantrekkelijker uitzien.

In ons review vind je de volledige formulering van het product en een beschrijving van de werking van de afzonderlijke actieve ingrediënten. Daarnaast hebben we gecontroleerd of het gebruik van het product bijwerkingen kan veroorzaken, hoe je het correct kunt doseren en of er beoordelingen van gebruikers beschikbaar zijn over bravona forte.

Hoe Werkt Bravona Forte en Wat is Het?

Bravona Forte is een uitgebreide behandeling voor borstvergroting, ontworpen als een natuurlijk alternatief voor dure plastische chirurgie.

Wat bravona forte onderscheidt is zeker de allesomvattende aanpak van borstvergroting. De kit bestaat namelijk uit twee delen – capsules en een crème die direct op de huid van de boezem wordt aangebracht.

Beide formuleringen bevatten in totaal 12 actieve ingrediënten, zoals fenegriek, hopextract, rode klaver, vitamine e, hyaluronzuur en druivenpit- en zonnebloemzaadolie.

De werking van bravona forte is gebaseerd op het toedienen van een hoge dosis plantaardige fyto-oestrogenen. Fyto-oestrogenen bootsen in hun werking vrouwelijke hormonen – oestrogenen – na, maar hun werking is veel veiliger voor het lichaam. Het verhogen van de hormoonspiegel wordt verondersteld de borstklieren te stimuleren om te groeien en zo het borstvolume te vergroten en de stevigheid te verbeteren.

Door het effect op de hormoonhuishouding wordt verwacht dat het middel de borsten tot twee maten kan vergroten en de eerste zichtbare veranderingen kunnen al 14 dagen na het begin van de behandeling optreden.

Bravona Forte – Gebruikerservaringen

Enkele beoordelingen van gebruikers van bravona forte kun je hier vinden. Volgens Karolina (35 jaar) wist ze binnen twee maanden na gebruik van de crème en bravona forte capsules een borstvergroting van 2 maten te bereiken. Dames roemen de combinatie van de twee formules van het product in termen van zowel een verbetering van de stevigheid van de borsten als een vergroting van de borstomvang.

Helaas is bravona forte een nieuwe speler op de markt en is het nog niet beoordeeld op de forums van vision, of kafeteria. We zullen op dit moment ook geen meningen vinden in de commentaren op blogs of op andere openbare plaatsen.

In het geval van producten in de categorie borstvergroting zullen we ook geen voor-en-na foto’s van dit product vinden, omdat vrouwen terughoudend zijn met het plaatsen van dergelijke foto’s op openbare forums.

Bravona Forte – Effecten van Gebruik

BRAVONA FORTE - EFFECTEN VAN GEBRUIK

Regelmatig gebruik van bravona forte is in de eerste plaats bedoeld om te zorgen voor een vergroting van de borstomvang. De crème in de kit heeft ook een verstevigend en liftend effect, niet alleen op de borstomvang, maar verbetert ook het uiterlijk van de buste (betere huidskleur en borstlift).

Volgens de fabrikant is de effectiviteit van bravona forte zeer hoog, want 94% van de vrouwen die het middel gebruiken, beweren dat hun borsten tot 2 maten groter zijn geworden.

De resultaten van het gebruik van bravona forte zijn:

  • Vergroting van de borsten tot 2 maten
  • Verbeterde stevigheid en volheid van de buste
  • Natuurlijk push-up effect
  • De hydratatie van de huid van het decolleté verbeteren

Samenstelling van Bravona Forte

Het moet gezegd worden dat de samenstelling van bravona forte er erg goed uitziet. Een voordeel is het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, wat de veiligheid van het product echt ten goede komt.

De crème en capsules bevatten in totaal 12 werkzame stoffen met een uitgebreid effect op de borstvergroting en hebben ook een positief effect op de huid in het decolleté.

De samenstelling van de capsules bevat onder andere extracten van fenegriekzaad, klaverbloemen, hopbellen, venkel, maar ook vitamine E en hyaluronzuur.

Fenegriek Zaadextract

Fenegriek staat ook bekend als Griekse klaver of Grieks hooi. Het is een van de belangrijkste ingrediënten in borstvergrotende preparaten in zowel capsule- als crèmevorm. Fenegriekzaden worden het meest gebruikt, omdat daarin tot 30% van de slijmstoffen zitten.

Fenegriek bevat waardevolle saponinen, flavonoïden, vetzuren en minerale zouten, maar wordt in producten voor borstvergroting gebruikt vanwege het hoge gehalte aan fyto-oestrogenen. De fyto-oestrogenen bootsen het vrouwelijke hormoon oestrogeen na en worden verondersteld de borstklieren te stimuleren om te groeien.

Het fenegriek extract in bravona forte heeft niet alleen een gunstig effect op de borstomvang, maar beïnvloedt ook het uiterlijk van het decolleté. Dit komt doordat het vitamine C bevat, dat collageen stimuleert en zo de hydratatie en de teint van de huid verbetert. De borsten worden voller, steviger en de huid van de borsten wordt beter gevoed en strakker, wat bijdraagt aan een beter uiterlijk van de buste.

Het verhoogt ook de afscheiding van diosgenine, dat verantwoordelijk is voor de melkproductie tijdens de zwangerschap.

Extract van Bladeren en Bloemen van Weideklaver

De samenstelling van bravona forte tabletten bevat ook weideklaver, dat net als fenegriek isoflavonen (fyto-oestrogenen) levert. Hierdoor stimuleert het de borstklieren en dus ook de borstgroei.

Isoflavonen worden ook gebruikt om symptomen van de menopauze te verlichten, zoals opvliegers, slapeloosheid of prikkelbaarheid. Daarnaast ondersteunt weideklaver extract het cardiovasculaire systeem en verbetert het de dichtheid van de bloedvaten.

Het bevat ook verbindingen zoals formononetine, prunetine en biochanine, die de progesteronoverdracht beïnvloeden. Weideklaver is ook een waardevolle bron van vitamine c, vitamine e, ijzer, koper, magnesium en vooral isoflavonen, die qua werking veel lijken op 17-beta-oestradiol.

Hopbellenextract

Bravona forte tabletten bevatten ook hopbellen-extract, dat fyto-oestrogenen (fytohormonen) levert met de hoogste oestrogene activiteit. Naast hun gunstige effecten op het vergroten van de buste, hebben hopbellen ook een kalmerende, spijsverteringsondersteunende en slaapbevorderende werking.

Hop heeft ook antioxiderende effecten die cellen beschermen tegen oxidatieve stress en vroegtijdige huidveroudering voorkomen.

Venkelzaadextract

Een ander veelgebruikt ingrediënt in borstvergrotende producten is venkel. Dit komt omdat venkelzaad niet alleen waardevolle fyto-oestrogenen levert, maar ook anethol dat de prolactinespiegel verhoogt. Het is prolactine in combinatie met oestrogeen dat verantwoordelijk is voor vergrote borsten tijdens de puberteit. Het supplement bravona forte bevat 100 mg venkelextract.

Druivenpit- en Zonnebloemzaadolie

Zowel druivenpitolie als zonnebloemolie hebben een verzachtende en hydraterende werking. Ze maken de huid gladder en zachter om aan te raken.

Vitamine E

Vitamine E is geclassificeerd als een krachtige antioxidant. Het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, die bijdragen aan beschadiging van collageenvezels en snellere huidveroudering.

Het voedt, hydrateert diep en maakt de huid soepeler. Vitamine e ondersteunt de aanmaak van collageen en elastine en zorgt zo voor een gezonde huid. Plaatselijk aangebracht verheldert het de huid en verwijdert het verkleuringen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid dat sterke watermoleculen bindt. Hierdoor hydrateert het de huid effectief, verbetert het de elasticiteit en heeft het dus een verstevigend effect op de borsten.

Dankzij het huidverzachtende effect wordt dit ingrediënt vaak gebruikt in antirimpelcrèmes. Daarnaast beschermt het de huid tegen externe factoren.

Uitwendig aangebracht in de vorm van een crème of zalf, kan het een gunstig effect hebben op het uiterlijk van de boezem door de borsten te verstevigen en de elasticiteit van de huid in het decolleté te verbeteren.

Ruscus Spinosuswortelextract

Toegepast in de vorm van een crème heeft het een tonifiërend en verzachtend effect. Ruscus spinos is een waardevolle bron van plantaardige fyto-oestrogenen, die door hun oestrogeen nabootsende werking worden gebruikt om grotere borsten te krijgen zonder chirurgische ingreep.

Hoe Bravona Forte te Gebruiken – Dosering

waar is Bravona Forte te koop

De bravona forte borstvergrotingsset bevat zowel een crème die rechtstreeks op de huid van de borsten wordt aangebracht als capsules die van binnenuit op de hormonen inwerken.

De toepassing van het voedingssupplement is heel eenvoudig. De aanbevolen dagelijkse dosis is 2 capsules, die met veel water moeten worden ingenomen (een glas water tot 300 ml). De capsules kunnen het beste na een maaltijd worden ingenomen voor een betere opname van de voedingsstoffen.

Hoe gebruik ik bravona forte verstevigende en liftende crème?

Breng simpelweg een kleine hoeveelheid crème aan en verdeel deze goed over de huid van het decolleté. Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen totdat deze volledig is opgenomen, begin bij de onderkant van de borsten en werk omhoog naar de schouders.

Breng de crème stap voor stap aan:

  • Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de buste.
  • Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen van de bovenkant van de buste naar de schouders.
  • Breng de crème één keer per dag aan

Het voordeel van de crème is dat hij snel wordt opgenomen en geen vettige plekken achterlaat op kleding, evenals de fijne textuur (het is geen vette crème). Bovendien verwijden fyto-oestrogenen die uitwendig worden aangebracht de bloedvaten, waardoor de werkzame stoffen sneller in de borststructuur kunnen worden opgenomen.

Waar kan ik Bravona Forte Kopen?

Het nadeel is de beperkte verkrijgbaarheid van het product, want het is niet te koop in apotheken, drogisterijen of zelfs supplementenwinkels. De complete set voor borstvergroting, bestaande uit de crème en bravona forte tabletten, kan worden besteld op de officiële website van de fabrikant www.bravonaforte.nl.

Het product is ook verkrijgbaar bij Bol, maar deze vorm van aankoop biedt niet de mogelijkheid om een lagere prijs te krijgen. Op de website van de fabrikant staan speciale sets met kortingen tot 50%. Rechtstreeks bij de fabrikant kopen is ook een garantie voor de echtheid van het product.

Hoeveel Kost Bravona Forte ?

De prijs van bravona forte is € 59,99 voor 1 verpakking voor een behandeling van één maand. Op hun website biedt de fabrikant ook sets aan bestaande uit 3 verpakkingen van het preparaat voor €119,98 en 6 verpakkingen voor €179,97.

Is het de moeite waard om bravona forta in een set te bestellen in plaats van een enkele verpakking?

Volgens de verklaring van de fabrikant zelf zijn maximale effecten in de vorm van een toename van de buste al na 3 maanden gebruik te bereiken. Daarom kunnen vrouwen die kiezen voor een langere behandeling een van de drie beschikbare pakketten kiezen en de prijs per verpakking tot de helft verlagen.

BASISPAKKET – het basispakket bevat één verpakking bravona forte voor de standaardprijs van 59,99 euro.

STANDAARDPAKKET – de keuze voor dit pakket kan al voor een bepaalde besparing zorgen. De set bevat namelijk 3 pakken bravona forte voor de prijs van €119,98. Dit betekent dat je slechts 39,99 euro per eenheid hoeft te betalen. Tegen die tijd zouden veranderingen in de borstomvang al duidelijk merkbaar moeten zijn.

OPTIMAL PACKAGE – het grootste pakket betekent ook de grootste besparingen. Dit pakket bevat 6 eenheden van het preparaat voor €179,97. De kosten van één verpakking zijn dus gereduceerd tot 30 euro (50% goedkoper).

Zijn er Bijwerkingen van Bravona Forte?

Het product bevat alleen oliën en plantenextracten, dus het gebruik van bravona forte in de vorm van een voedingssupplement bij gezonde vrouwen lijkt veilig te zijn en zou geen bijwerkingen moeten veroorzaken.

Alternatief Product: ProBreast Plus

De bravona forte crème maakt ook gebruik van natuurlijke ingrediënten, en de vorm van het product om direct op de huid van de borsten aan te brengen vermindert het risico op bijwerkingen nog verder. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat je niet overgevoelig bent voor een van de ingrediënten van het product om het risico op allergische reacties te voorkomen (zie contra-indicaties).

Contra-Indicaties

Hoewel het voedingssupplement en de crème een volledig natuurlijke samenstelling hebben, zijn er ook enkele contra-indicaties voor het gebruik van het product.

Het product (zowel de tabletten als de crème) mag niet worden gebruikt als je overgevoelig bent voor één van de ingrediënten. Daarom is het belangrijk om voor gebruik van het product de samenstelling en de bijsluiter goed door te lezen.

Het gebruik van bravona forte wordt afgeraden voor zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven. Als je gezondheidsproblemen hebt en/of medicijnen gebruikt, kun je het beste je arts raadplegen voordat je het product gaat gebruiken.

Bravona forte capsules bevatten bestanddelen die de hormoonhuishouding kunnen beïnvloeden, daarom mag het preparaat niet gebruikt worden door vrouwen tijdens de puberteit.

Vragen en Antwoorden 

KAN IK BRAVONA FORTE BIJ DE APOTHEEK KOPEN?

Nee. De bravona forte natuurlijke borstvergrotingskit (crème en tabletten) is niet verkrijgbaar bij de apotheek. De fabrikant heeft besloten om het product alleen via internet te verkopen, dus je kunt het bestellen op de officiële website van de fabrikant of bij Bol.

WANNEER ZIE IK DE EERSTE EFFECTEN VAN BRAVONA FORTE?

Regelmatig gebruik van bravona forte kan al na 2 weken zorgen voor de eerste zichtbare veranderingen in borstomvang. Voor het bereiken van maximale effecten is echter een behandeling van minimaal 3 maanden nodig, waarbij de borsten 2 tot 3 maten groter worden.

VOOR HOEVEEL DAGEN IS ÉÉN VERPAKKING BRAVONA FORTE GENOEG?

De set bestaat uit 50 ml natuurlijke bravona forte crème en een voedingssupplement met 60 capsules. Een verpakking van het product is dus voldoende voor een behandeling van een maand. Volgens de fabrikant is voor een maximale vergroting van de buste tot drie maanden systematisch gebruik nodig (3 verpakkingen).

HOE MOET IK HET PRODUCT BEWAREN?

Het product moet op een droge en koele plaats buiten bereik van kinderen worden bewaard.

KUNNEN DE CAPSULES APART WORDEN GEKOCHT?

Nee. Bravona forte tabletten kunnen alleen worden besteld als set met de verstevigende en liftende crème voor het decolleté. Het is echter wel mogelijk om een set (crème en tabletten) te bestellen, maar slechts één van de elementen te gebruiken.

IS DE BORSTVERGROTING BLIJVEND?

De bravona forte kit werkt volgens het principe van het verhogen van de productie van oestrogeen en, meer specifiek, de afgifte van zijn plantaardige equivalenten die zich binden aan oestrogeenreceptoren.

Het mechanisme is dus om de buste te vergroten door de hormoonspiegels te verhogen (toename van het borstvolume). Als de fyto-oestrogenen worden gestaakt, kan de borstomvang na enige tijd terugkeren naar de toestand van voor de behandeling. Sommige fabrikanten raden aan om een onderhoudsdosis te gebruiken, die over het algemeen ½ van de basisdosis is, zodra bevredigende resultaten zijn bereikt.

Is Bravona Forte een Product dat de Moeite Waard is voor Borstvergroting zonder Recept?

natuurlijke borstvergroting crème en capsulesBravona forte is een natuurlijk voedingssupplement gericht op vrouwen die niet alleen hun borsten willen vergroten, maar ze ook meer volume en stevigheid willen geven op een manier waarvoor geen scalpel nodig is.

Het voedingssupplement bravona forte is gebaseerd op plantaardige equivalenten van oestrogeen – fyto-oestrogenen. Ze zijn ontworpen om de groei van oestrogeen na te bootsen en zo de borstklieren te stimuleren om te groeien. Vrouwen die borstvoeding geven, afvallen of het verouderingsproces willen vertragen, kunnen ook baat hebben bij dit soort producten.

De natuurlijke samenstelling, een groot aantal werkzame stoffen die rijk zijn aan fyto-oestrogenen en een allesomvattende aanpak voor borstvergroting (inclusief crème en tabletten) zijn de onmiskenbare voordelen van bravona forte.

Het nadeel is zeker de prijs van het product, want de kosten van een maandelijkse kuur bedragen 59,99 euro. De fabrikant biedt echter sets aan bestaande uit 3 of 6 eenheden van het preparaat tegen een prijs die tot 50% lager is.

Het bravona forte supplement ondersteunt alleen de natuurlijke borstvergroting. Als je de vorm van je borsten wilt verbeteren, kan een chirurgische ingreep zoals borstimplantaten nodig zijn.

Previous Post
Femin Plus
Producten

Femin Plus Beoordelingen en Ervaringen

Next Post
Hoe kun je slappe borsten strakker maken?
Algemeen

Hoe Slappe Borsten in Slechts 7 Dagen te Verstevigen?