Total Curve Review

Borsten zijn een belangrijk onderdeel van de aantrekkelijkheid van vrouwen, maar leeftijd, bevalling en het verstrijken van de tijd kunnen uw rondingen ernstig beïnvloeden.

Veel vrouwen ervaren een verlies aan zelfvertrouwen en zelfrespect waardoor ze drastische stappen zoals een operatie overwegen om te herstellen wat ze hebben verloren.

Maar laten we eerlijk zijn, de meeste mensen zouden het risico, de pijn en de kosten van een zware operatie vermijden als er een andere optie was.

Total curve is een borstvergrotingssysteem dat belooft stevige en jeugdige borsten te herstellen zonder onder het mes te gaan.

Het belooft:

 • Herstel sexy rondingen.
 • Zorg voor een natuurlijke versteviging en borstlift zonder chirurgie.
 • Verbeter de gezondheid en het uiterlijk van de borst van binnenuit.

We hebben een uitgebreid test van Total Curve uitgevoerd om te zien of het aan al zijn claims kon voldoen.

Lees verder om erachter te komen.

Wat is Total Curve?

Total Curve is een tweedelig borstvergrotingssysteem dat bestaat uit een dagelijks supplement en een lifting- en verstevigings gel.

Het wordt gemaakt in een cGIMP gecertificeerd laboratorium en bestaat enkel uit bekende ingrediënten die al eeuwen gebruikt worden voor natuurlijke borstvergroting. Het supplement bevat componenten als yamswortel, waterkers, venkel, en gezegende distel. De gel bevat vitamine C, mango boter, Beredruif, aloë vera, algen en nog veel meer.

Total Curve Ingrediënten

Er zijn 2 afzonderlijke formuleringen met elk verschillende ingrediënten.

Dagelijkse supplement

De dagelijkse supplement is geformuleerd om de algehele omvang en volheid van de borsten aan te pakken.

Ingrediënten omvatten fyto-oestrogenen, kruiden en andere natuurlijke stoffen om de gezondheid van de borst te verbeteren en symptomen die het gevolg zijn van veroudering te verminderen.

 • Boekweitbladeren / bloemen — Boekweit bevat rutine, een antioxidant die de haarvaten versterkt en de bloedsomloop verbetert. Het bevat ook bioflavonoïden, die de aanmaak van collageen ondersteunen.
 • Venkelzaad — Venkel bevat fyto-oestrogenen die vrouwelijke hormonen in balans brengen. Het kan PMS en symptomen van de menopauze verlichten en de groei van borstweefsel ondersteunen.
 • Dong Quai Root — Men gelooft dat Dong Quai de productie van progesteron bevordert, een vrouwelijk hormoon dat gekoppeld is aan de ontwikkeling van de borsten.
 • Damiana Leaf — Gebruikt als een seksuele stimulans voor zowel mannen als vrouwen. Het bindt progesteron waardoor het nuttig is bij de productie van melk en borstweefsel.
 • Gezegende Distel — Verlicht pijnlijke menstruatie, hoofdpijn en de menopauze. Het helpt ook om beschadigd collageen en elastine te herstellen.
 • Hop — Bevordert melkproductie en borstontwikkeling. Kan de ernst van opvliegers verbeteren.
 • Black Cohosh Root — Een krachtig fyto-oestrogeen. Het helpt bij het verlichten van symptomen geassocieerd met oestrogeen-deficiëntie.
 • Wild Yam Root — Produceert een fyto-oestrogeen dat diosgenine wordt genoemd, het wordt vaak gebruikt voor borstvergroting.

Lifting en Verstevigings Gel

Zoals de naam al aangeeft, is het gel-deel van het systeem bedoeld om borsten te liften en te verstevigen.

Volufiline — Het actieve ingrediënt in de gel.

Het bevat sarsasapogenine dat het borstvolume verhoogt door de lipogenese te stimuleren, de aanmaak en uitbreiding van vetcellen. Dit resulteert in vollere, stevigere borsten.

De gel bevat ook verschillende natuurlijke botanische ingrediënten die helpen om de huid te egaliseren, hydrateren en collageen te versterken. Deze vergemakkelijken de absorptie en effectiviteit van het actieve ingrediënt.

De gel is geformuleerd met een Volufiline-concentratie van 3% voor maximale resultaten, mits deze consistent wordt gebruikt.

Andere ingrediënten zijn cafeïne, vitamine C, mango boter, algenextract, berendruif extract en aloë vera extract.

Hoe werkt Total Curve?

De dagelijkse pil werkt door oestrogeen na te bootsen dat waterretentie in de borsten veroorzaakt en de groei van borstweefsel stimuleert.

Het is ook geformuleerd met een verscheidenheid aan kruiden, voedingsstoffen, antioxidanten en hormoonbalancers die de algemene gezondheid van de borst bevorderen, terwijl de symptomen van PMS, de menopauze, verminderde geslachtsdrift, vaginale droogheid en meer worden verminderd.

De gel werkt door de groei en expansie van vetcellen te stimuleren met Volufiline.

De resterende ingrediënten werken allemaal om de huid zacht en elastisch te houden. Zodat je kunt genieten van verbeterde borstvolheid, contouren en decolleté, zonder bijwerkingen, gezondheidsrisico’s of schade aan de omliggende structuur van uw borsten!

Hoe Te Gebruiken?

Een enkele capsule moet tweemaal daags worden ingenomen.

De gel moet tweemaal daags in een dunne laag worden aangebracht en worden gemasseerd tot het volledig is opgenomen door de huid.

Resultaten moeten binnen 28 dagen merkbaar zijn met opvallende veranderingen in 56 dagen en volledige resultaten na 90 dagen. Resultaten zijn er alleen bij continue consumptie van het supplement.

Total Curve Bijwerkingen

De ingrediënten in Total Curve zijn over het algemeen veilig, maar er zijn enkele ingrediënten met een licht verhoogd risico op bijwerkingen.

Black cohosh dat het effect van oestrogeen nabootst, kan milde gevallen van maagklachten, krampen, hoofdpijn, huiduitslag, vaginale vlekken of bloedingen en gewichtstoename veroorzaken.

Het kan leverbeschadiging veroorzaken en wordt niet als veilig beschouwd voor mensen die vatbaar zijn voor bloedstolsels, met aandoeningen die gevoelig zijn voor oestrogenen, borstkankerpatiënten of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Wilde yam zou ook moeten worden vermeden als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook met elke aandoening die gevoelig is voor oestrogenen of problemen met betrekking tot bloedstolling.

Is het een scam?

De ingrediënten in het product hebben allemaal een lange geschiedenis van gebruik met betrekking tot oestrogeenvervanging en, in mindere mate, borstvergroting met gemengde resultaten.

Aan de andere kant biedt het bedrijf informatie over onderzoeken die zijn uitgevoerd naar de effectiviteit van het product.

Lab tests werden uitgevoerd om de effectiviteit van Volufiline te bepalen.

Een groep van 32 vrijwilligsters werd aangeworven op basis van de volgende richtlijnen.

 • Tussen 18 en 35 jaar oud.
 • Had een stabiel gewicht gehandhaafd gedurende 3 maanden.
 • Was NIET zwanger of gaf geen borstvoeding.
 • De hormoonstatus werd als stabiel beoordeeld.

Elk persoon paste Volufiline toe op één borst, tweemaal per dag.

Wetenschappers vergeleken en maten vervolgens de behandelde borst tegen de onbehandelde borst van elke vrouw op dag 28 en dag 56, op zoek naar verschillen.

Na 28 dagen vertoonde de behandelde borst een toename tussen 1,4% en 6,6% vergeleken met geen toename in de onbehandelde borst.

Na 56 dagen vertoonde de behandelde borst een toename tussen 2,2% en 8,4% vergeleken met geen toename in de onbehandelde borst.

Dit is absoluut geen oplichterij!

Total Curve Recensies & Klachten

Er zijn meerdere recensies beschikbaar voor het product. Van de 11 beoordelingen op Amazon, is 27% 4-sterren en hoger, wat het product een totaalscore van 2,6 sterren oplevert.

Sommige klanten vonden het product effectief.

Sabella Dziabczenko op Amazon schrijft:

Ik was sceptisch maar hoopvol toen ik dit kocht – ik had wat volheid in mijn buste verloren toen ik wat gewicht verloor en hoopte het zonder operatie te herwinnen. Ik dacht ach waarom ook niet, ik ga het gewoon proberen.

Ok, dit spul werkt echt. Ik ben verrast, maar ook heel blij! Ik heb stevigheid en grootte  gewonnen – ik zal dit zeker meer gaan gebruiken!

Sommige klanten zagen geen resultaten. Anderen waren niet tevreden.

Shyanne schreef op Amazon:

Ik nam de pil en deed de crème zoals aanbevolen. De enige keer dat ik iets voelde was op dag 1. En dat kwam omdat ik te veel masseerde. Als je grotere borsten wilt, neem dan implantaten omdat dit soort dingen alleen maar valse hoop geven …

Getuigenissen van klanten van de officiële website.

Tracy L. schrijft:

Met slechts elke dag twee eenvoudige stappen merkte ik snel dat er veranderingen aan mijn borsten gebeurden, ze werden meer vol en rond, ze zaten hoger ‘parmantig’ en ze voelden zacht en stevig aan. Het gebruik van ‘Total Curve’ was zeer gunstig en gemakkelijk, ik hoefde niet door de pijn of het ongemak van een borstvergrotingschirurgie heen te gaan.

Dez L. schrijft:

Ik heb je borstvergrotingsproduct de afgelopen weken gebruikt. Mijn borsten zien er beter uit en voelen merkbaar strakker aan.

Total Curve: prijzen en waar te koop

We raden aan dit product te kopen via de officiële website www.totalcurve.com

Gebruik kortingscode: VAL25 bij de checkout om 25% korting te krijgen. Dit is een beperkte tijdaanbieding, dus maak er gebruik van voordat het weg is.

Controleer de pakketten en prijzen hieronder.

Het product is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Een voorraad van 1 maand bestaat uit 1 pot capsules (60 stuks) en 1 tube gel (30 ml.).

 • 1 maand (zilveren pakket): $ 69,95
 • 3 maanden (platina-pakket): $ 179,95 | TOTALE BESPARING: $ 30.05
 • 6 maanden (Diamond-pakket): $ 299,95 | TOTALE BESPARING: $ 120.05

Verzenden:

Verzending is $ 14,99 met GRATIS verzending op het pakket van 6 maanden.

Het bedrijf biedt ook een abonnementsprogramma.

Maandelijks thuisbezorgingsprogramma (Silver-pakket): $ 59,95 PLUS gratis verzending.

Zie hieronder hoe de officiële site eruit ziet.

website van totalcurve

Geld-terug-garantie en terugstuurbeleid

Total Curve biedt een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Als je niet tevreden bent met de resultaten, kun je alle ongebruikte producten retourneren voor 100% terugbetaling (minus verzending en verwerking).

Volgens de website:

We betalen u graag terug voor het gebruikte product, plus eventuele ongeopende producten, geretourneerd binnen 67 dagen na aankoop, minus eventuele betaalde verzendkosten.

Er zijn geen mooie verhalen, geen trucjes … Gewoon een ruime hoeveelheid tijd voor u om het product te evalueren en een echte 100% niet-goed-geld-terug-garantie. –  dit lezen we op hun officiële website. 

Dus in principe heeft u weinig te verliezen om het product gewoon eens te proberen.

Als alternatief kun je het ook in Nederland kopen via Shytobuy.nl maar dit is in verhouding iets duurder maar wel weer sneller in huis.

Voor & Nadelen

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik.
 • Minder duur dan een borstvergroting operatie.
 • Realistische beloften ondersteund door wetenschappelijke resultaten.
 • Redelijk snelle resultaten.

Nadelen

 • Sommige ingrediënten kunnen bijwerkingen hebben.
 • Niet veel onafhankelijke beoordelingen.
 • Resultaten zijn niet permanent.

Total Curve Review: Conclusie:

Van geen enkel ingrediënt, behalve Volufiline, is aangetoond dat het specifiek borstvergroting bevordert. Hoewel er veel anekdotisch bewijs is over een paar ingrediënten.

Als u op zoek bent naar een niet permanente, lichte verbetering van de borst volheid en een operatie wilt vermijden, kan dit een redelijke optie zijn.

De kosten van Total Curve stijgen echter in de loop van de tijd en kunnen het voordeel overstijgen.

Je kunt het product kopen op de officiële website van Total Curve, https://www.totalcurve.com/.

Total Curve

64,76 EUR
8.5

Effectiviteit

7.5/10

Ingrediënten

8.0/10

Waarde van je geld

8.5/10

Geld terug garantie

10.0/10
Previous Post

Borstvergroting Zonder Operatie

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste surfervaring te bieden. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op "toestaan cookies" om u de beste surfervaring te bieden. Klik op "Accepteren" als u akkoord gaat met deze instellingen.

Sluiten